• ΕΚΔΡΟΜΗ - ΠΑΡΑΛΙΕΣ

  ΕΚΔΡΟΜΗ - ΠΑΡΑΛΙΕΣ

  Μονοήμερες εκδρομές στις κοντινές παραλίες της περιοχής. Κολυμπήστε στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου και του Παγασητικού ,ανακαλύπτοντας τα μικρά γραφικά λιμανάκια της περιοχής.

 • ΕΚΔΡΟΜΗ ΒΟΛΟΥ

  ΕΚΔΡΟΜΗ ΒΟΛΟΥ

  Ξεκινώντας από τη νεολιθική εποχή, θα επισκεφτούμε τον αρχαιολογικό χώρο του Διμηνίου, μια οργανωμένη κοινότητα 200-300 κατοίκων που πρωτοκατοικήθηκε στο τέλος της 5ης χιλιετίας π.Χ. Εκεί θα συναντήσουμε και δυο θολωτούς τάφους της Μυκηναϊκής Εποχής.

  Έπειτα, θα κατευθυνθούμε στο θέατρο της αρχαίας Δημητριάδος (294-2 π.Χ.) όπου θα ενημερωθούμε για τη σημασία που είχε η πόλη αυτή κατά τη μακεδονική περίοδο και θα μάθουμε για τα είδη του αρχαίου ελληνικού θεάτρου και τις προσωπικότητες που έπαιξαν ρόλο στην εξέλιξή του.

  Τέλος, θα περιηγηθούμε σ’ένα από τα παλαιότερα μουσεία της χώρας, στο Αθανασάκειο Αρχαιολογικό Μουσείο, όπου φυλάσσονται, μεταξύ άλλων, οι επιτύμβιες γραπτές στήλες της Δημητριάδας και πολλά νεολιθικά ευρήματα

 • ΕΚΔΡΟΜΗ - ΜΕΤΕΩΡΑ

  ΕΚΔΡΟΜΗ - ΜΕΤΕΩΡΑ

  Σε απόσταση μόλις δυο ωρών από την πόλη του Βόλου, συναντάμε τους επιβλητικούς βράχους των Μετεώρων, ένα μοναδικό γεωλογικό φαινόμενο, το οποίο δεν έχει ακόμα ξεκάθαρα ερμηνευθεί. Οι πρώτοι ασκητές εκτιμάται ότι κατοίκησαν στους άγριους βράχους ήδη από τα μέσα του 10ου μ.Χ. αιώνα κι ο τόπος με τον καιρό μετατράπηκε σε μεγάλο θρησκευτικό κέντρο του Ορθοδόξου μοναχισμού. Σήμερα, λειτουργούν έξι από τα τριάντα συνολικά μοναστήρια που άκμασαν εκεί.

 • ΕΚΔΡΟΜΗ - ΠΗΛΙΟ

  ΕΚΔΡΟΜΗ - ΠΗΛΙΟ

  Στο μαγευτικό ΠΗΛΙΟ με την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική, τις παραλίες, τα διασκορπισμένα στις πλαγιές του μοναστήρια, τα γραφικά χωριουδάκια και την μαγευτική του θέα. Περπατήστε στα μονοπάτια των Κενταύρων με τον ίσκιο από τους πελώριους αιωνόβιους πλάτανους.

 • ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΚΙΑΘΟΣ

  ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΚΙΑΘΟΣ

  Ημερήσια κρουαζιέρα Σκιάθος από  το Αχίλλειο

 • 1

Μονοήμερες εκδρομές στις κοντινές παραλίες της περιοχής. Κολυμπήστε στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου και του Παγασητικού ,ανακαλύπτοντας τα μικρά γραφικά λιμανάκια της περιοχής.